Mijn grootste passie... trouwambtenaar

Eind jaren 90 voltrok ik mijn eerste huwelijken in de gemeente Zwolle. In die tijd was ik ambtenaar van de burgerlijke stand. Begin 2000 ben ik van baan geswitcht. Ik zocht de wereld van juridische zaken en mediaton op. Ook startte ik een eigen bedrijf, waarin ik werkzaam bleef als zelfstandig trouwambtenaar. Ik word er namelijk zelf ook blij van om mensen te trouwen.

Naast zelfstandig trouwambtenaar, ben ik werkzaam in de gemeente Elburg als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Samen met mijn collega trouwambtenaren van de gemeente Elburg voltrek ik in die gemeente huwelijken en registreer ik daar partnerschappen. Dit maakt dat jullie in alle gemeenten van Nederland door mij getrouwd kunnen worden.

Als jullie in Elburg door mij getrouwd willen worden, kan dit alleen via de gemeente Elburg. Voor meer informatie hierover verwijs ik jullie naar de website van de gemeente Elburg.

Mijn motto is ‘een standaard ceremonie bestaat niet’. Jullie zijn uniek, daarom vind ik het belangrijk om samen met jullie een unieke ceremonie voor te bereiden. Van belang vind ik ook een ontspannen sfeer en jullie herkenning in het verhaal dat ik vertel.

Tot slot breng ik als zelfstandig trouwambtenaar kosten in rekening. Ook dit is maatwerk. Ik bereken de prijs o.a. afhankelijk van de duur de ceremonie en het tijdstip van de huwelijksvoltrekking. Ik ben overdag, tijdens de avonduren en in het weekend beschikbaar voor een huwelijksvoltrekking. Mijn tarief is exclusief de leges die jullie aan de trouwgemeente betalen.

Ik koos voor mediation...

Een belangrijke drijfveer voor mij is het scheppen van een prettige en motiverende sfeer bij het oplossen van conflicten. Mijn kracht in mediation is het verbeteren van wederzijds begrip tussen de betrokken personen. Dit doe ik door ervoor te zorgen dat de onderste steen boven komt. Ik ben ervan overtuigd dat conflicten kansen bieden. Bijvoorbeeld een kans op verandering en vernieuwing in een samenwerking of relatie.

Al ruim 30 jaar...

Al ruim dertig jaar ben ik werkzaam voor diverse overheidsinstanties. Hierdoor weet ik goed hoe de hazen lopen in overheidsorganisaties. Dit is een pré in mediationszaken waarbij een van de partijen een overheidsinstantie is. Ik bemiddel ook 'graag' bij burenruzies en familieconflicten, met uitzondering van echtscheidingszaken.

Mijn diensten

Bekijk mijn diensten: trouwen, advies of mediation!

Naar mijn diensten
“Liefde is blind en trouwen is de eye-opener.”
Veronie Nijensteen - Trouwen, advies en mediation
Adres Lisdodde 66
8043 NT Zwolle
Bel +31 (0)6 48 77 31 76
E-mail info@veronienijensteen.nl

Bel mij

* verplicht veld