Mediation

Een belangrijke drijfveer voor Veronie is het scheppen van een prettige en motiverende sfeer bij het oplossen van conflicten. Haar kracht in mediation is het verbeteren van wederzijds begrip tussen de betrokken personen.

Dit doet zij door ervoor te zorgen dat de onderste steen boven komt. Veronie is ervan overtuigd dat conflicten kansen bieden. Bijvoorbeeld een kans op verandering en vernieuwing in een samenwerking of relatie.

Mediation voorafgaande aan een huwelijksvoltrekking kan heel waardevol zijn. Want stel dat het aanstaande bruidspaar in onvrede leeft met iemand uit de vrienden of familiekring. In die situatie kan zij bemiddelen om het geschil op te lossen. Uiteraard moeten de betrokkenen dat zelf ook willen. Op die manier kan een trouwdag nog mooier worden. Daarom beslaan de diensten van Veronie’s bedrijf zowel trouwen als mediation.

Al ruim dertig jaar is Veronie werkzaam voor diverse overheidsinstanties. Hierdoor weet zij goed hoe de hazen lopen in overheidsorganisaties. Dit is een pré in mediationszaken waarbij een van de partijen een overheidsinstantie is. Zij bemiddelt ook 'graag' bij burenruzies en familieconflicten, met uitzondering van echtscheidingszaken.

Neem contact op!

Behoefte aan persoonlijke mediation?

Neem contact op
“Liefde is blind en trouwen is de eye-opener.”
Veronie Nijensteen - Trouwen, advies en mediation
Adres Lisdodde 66
8043 NT Zwolle
Bel +31 (0)6 48 77 31 76
E-mail info@veronienijensteen.nl

Bel mij

* verplicht veld